Ez aztán fura!

Kedves Judit! Most épp a "Rumini Datolyaparton" című könyvedet olvasom, és képzeld, megálmodtam a végét! Elég furcsa, mert teljesen más volt, mint amit a tartalomban olvastam, és a vége felé én is benne voltam! Mégis a könyv nálam volt, ami a valóságban is meg van nekem. Ám az álmomban pár sor foszforeszkálós kiemelővel volt kiemelve! Ez volt életem legfurább álma.

Hozzászólások

Berg Judit

Et tényleg fura!

Nahát, ez tényleg nagyon különleges álom! Eljutottál azóta a könyv végére? Hasonlított az álmodban szereplő befejezéshez? Kíváncsi vagyok, mit álmodtál. Ez mindenesetre azt jelenti, hogy nagyon izgatott a könyv, hiszen csak az szokott álmunkban megjelenni, ami nappal is foglalkoztat... Ennek nagyon örülök :-)

merliah2001

Válasz

Eljutottam a végére, de teljesen más volt, mint a könyvben: épp azt olvastam (álmomban), hogy sétáltak a matrózok, és már nem emlékszem hogy, de aztán valahogy a könyvbe kerültem, és akkor jöttem rá, hogy a kalózok már réges-régen elrabolták Sebestyént egy datolyaparti titkos helyre ami a dzsungel közepe körül lehetett. Csak mentünk és mentünk, mikor egyszer egy tó állta utunkat, és így szóltam: -Építsünk tutajt-S az egész legénység elkezdett építeni régi holmijából, majd elindultunk. Úgy éreztem, több órás lehetett a tutajozás, mikor végre megérkeztünk. Volt ott egy helyiség ahol még ajtó sem volt, és a megkötözött egérfiút máris meglátták egymagában ülni. Úgy tűnt, nem őrizte senki. Mikor erről meggyőződtünk, én Ruminivel odaszaladtam, és már ki is kötöztük. Mikor mindnyájan visszaszálltunk, visszatutajoztunk ahonnan jöttünk, és találtunk egy hétre elegendő ellátással teli lakatlan házat, melynek kertjében nagy bulit tartottunk, s mikor kimentünk a kikötőbe, ott állt számunkra a visszaszerzett Szélkirálynő, s elhajózott a legénység. Ez olyan hosszú és érdekes álom volt, hogy átaludtam az egész éjszakát.

Kiss Barbara

Berg Judit

:)

Ez az álom olyan kalandos, hogy akár lehetne egy új Rumini fejezet! Lehet, hogy egyszer te is meseíró leszel? :)

merliah2001

Ez egyre izgalmasabb!

Kedves Judit! Egyszer, még tanév közben, mikor megkaptuk az egyik fogalmazásunk eredményét, a tanárom szerint az enyém volt a legötletesebb, legjobb munka, és még a szüleim is nagyon örültek mindennek! Azt mondták, nagyon jól fogalmazok! Te hogy gondoltad, hogy új fejezet? Vajon én is benne lennék!?

Kiss Barbara

Berg Judit

Álom

Szia Barbara!

Úgy értettem az új fejezetet, hogy olyan kalandos álmot álmodtál, hogy az akár beillenék egy Rumini fejezetnek is.
Ha van kedved, írd meg, akár magadat is beleírhatod, és közzétesszük itt, a Rumini Klubban. Biztos vagyok benne, hogy tényleg nagyon jól fogalmazol!

Szeretettel:
Judit