Kedves Berg Judit!

Kedves Berg Judit!
Az osztályfőnökömnek (ő adta kezembe életem első Rumini könyvét) meséltem a klubról és nagyon örült neki, hogy beléptem. Simi is belépett(az egyik osztálytársam).
A Rumini könyvek a kedvenc könyveim és, ha lesz saját szobám (mert modt a testvéremmel Grétával közös) lehet, hogy fel lesz festve a falra Rumini, Balikó, Fecó és még nem tudom hány szereplő...
Nagyon szeretem a könyveidet♡, de még csak a Ruminiket olvastam.
A Rumini kapitány című könyv mikor jelenik meg?
És utána tényleg nem lesz több rész?
Mert azt nagyon sajnálnám.
Datolyaparton hány fok szokott lenni? És Zúzmaragyarmaton?
Mennyi ideig tart megírni egy könyvet?
Riki hány éves volt a Datolyapartos részben?
Rumininek lesz felesége?
Balikónak lesz felesége?
A Rumini kapitányban Rumié lesz a Szélkirálynő?
Hány éves lesz Bojtos Benedek azutolsó részben?
Metamor örökre madárpók marad?
Herdállal mi lesz?
Válaszaid előre is köszönöm :
Fanni☆

Hozzászólások

Lillus

Ez jó sok kérdés

Hú!

Riki (szerintem) 9 körül lehet,
B. Benedek úgy 55 lehet,
Metamor... Hát... szerintem pók marad,
Rumininek lesz felesége,
Balikónak nemhiszem,
a Rumini kapitány 2016-ban, nyáron lesz kész,
és 1 évig tart megírni a könyvet.

Johanna

Annabou

Kötelező olvasmány és egyéb

Kedves Fanni,
Azt mondtad, hogy az osztályfőnököd mutatta neked először a Rumini könyveket. Kötelező olvasmány volt? Vagy csak ajánlotta annak akinek felkeltette az érdeklődését? Mert szerintem a Rumini egy tökéletes kötelező olvasmány lenne!
Úgy értetted, hogy még csak a Ruminiket olvastad, hogy pl. Galléros Fecó naplóját nem olvastad. Ha így értetted akkor csak ajánlani tudom őket!
Anna

Anna

fannika88

Kedves Anna!

Kedves Anna!
A Rumini nem kötelező olvasmány volt, de annál inkább felkeltette érdeklődésemet. Már mindet elolvastam, egy kivételével, de azt is hamarosan elkezdem. Köszönöm válaszodat: Fanni.

Üdv.: Fanni

Simon44

Csoda a felnőtt kezében Rumini könyvet látni! :-)

Igen,az első könyv amit Mariann néni(osztályfőnökünk)elsőként a kezünkbe adott,hogy elolvassuk az a ,,Rumini a Fényvizeken". Nekem személy szerint nagyon tetszett! Meglepő,hogy nem csak a gyerekek olvassák izgalommal a Rumini könyveidet,de még a felnőtt emberek is. Például,az előbb említett Mariann tanárnő is szeretettel és pesze izgalommal olvassa a könyveidet! :-)
Én először nem értettem,hogy miért van két egér a könyv boritóján? Miután elolvastam megértettem,hogy egerek a szereplők. Én nekem nem nagyon adja át egyik könyved sem,hogy a szereplők például Rumini egér. Ezért én mindig a figyelmemben azaz a képzeletemben(miközben olvasok) embereknek képzelem a szereplőket és sokkal érthetőbb a tartalom és valósághűbb! Olyan könyvet nem írtál még amelyik 10-14 éves gyerekek számára írtál,és emberekről szól, netalántán diákokról? Köszönöm válaszodat.
Üdv: Simon :-)