Kérdés

Kedves Judit!
Szeretném megkérdezni mennyibe kerülne a Ruminis társasjáték, illetve a mikor lenne a színház és a jegy mennyibe kerülne?

Üdvözlettel: Viktor

Hozzászólások

Berg Judit

Mi mennyibe kerül

Szia Viktor!

Az árakról és időpontokról még csak nagyon hozzávetőleges adataim vannak.
Tudtommal a társasjáték október-november tájékán kerül a boltokba. Nem lesz túl olcsó, de nagyon klassz lett. Kb. 8000 Ft-ba kerül majd, nagy dobozos, nagy színes táblás, sok kiegészítővel ellátott játék lesz.

A színdarab bemutatója Bp-en december 3-án lesz, utána télen és tavasszal sok előadás lesz még a Magyar Színházban és Tatabányán.
A magyar színház honlapján interneten is lehet jegyet venni (majd):
http://www.magyarszinhaz.hu/

Az árak a jelenlegi előadásokra 2000-4000 Ft között vannak, attól függően, hogy hányadik sorba szól a jegy... Valószínűleg a Rumini előadásra sem lesz ennél több, de közelebbit sajnos nem tudok. Még a próbák is csak néhány hét múlva kezdődnek! De nagyon izgalmas és vicces előadás lesz, annyi biztos!

Szeretettel üdvözöllek:
Judit

viktor rozsa

köszönöm!

Kedves Judit!

Nagyon köszönöm!!! Minden Ruminis dolgot várok!
Nagyon sok könyvem van,de mégis a Rumini sorozat viszi nálam a primet!
Nálunk az iskolában mindig az olvasó gyermekek napja alkalmából mindenki elhozza azt a könyvet, ami neki a legjobban tetszett, és bemutatja az osztálynak. Én természetesen a rumini öszes részét fogom ajánlani másoknak, és a tanáromnak is, hogy a következő osztályának adja kötelező olvasmánynak, hogy a gyerekek megszeressék az olvasást!!!

Üdvözlettel: viktor

Berg Judit

:-)

Nagyon aranyos vagy, Viktor, én is köszönöm a kedves szavakat!
Szeretettel:
Judit