Rumini Datolyaparton

Kedves Judit!
Nem szeretnélek sürgetni,de már annyira kíváncsi vagyok a következő kötetre:kb. mikor teszed fel az 1. fejezetet a Rumini Klub oldalára?
A téli szünetben felolvastam a Ruminiből a nagymamámnak,és nagyon tetszett neki :-)

Lili

Hozzászólások

Johanna1

Szia Judit, Megkaptam a

Szia Judit,
Megkaptam a könyvet,köszönöm a kedves ajánlásod. Már olvasom, csak az a baj,hamar kész leszek vele. Mikor jön a következő?::)))
Johó

Johó

Berg Judit

jajjj! :-)))

Johó kedves, erre mondják, hogy "övön aluli" kérdés :-)))
Rengeteg munkám van most, bár alig várom, hogy érdemben nekiláthassak a következő Rumininek. Most egyelőre még nem merek ígérni semmit, mert egyáltalán nem látom át, hogy fog alakulni az írás. Egyelőre teljes erővel a színdarabot írom!

Johanna1

Az is, jó, december 3.-ra

Az is, jó, december 3.-ra ígérte a színház a bemutatót, azt kérem a Mikulástól, hogy hozzon rá jegyet:)

Johó

Johanna1

Datolyapartokon hajózom

Szia JUDIT!!!!!
Képzeld el, anya e-mail címéről megoldottam a Pagonyos kvízt, és ugyan anya nyerte a könyvet, de megkérte Szollár Verát, hogy hadd dedikáld nekem. Jaj úgy örülök neki:)
Egyébként képzeld el, VI. lettem az országos nyelvtan-helyesírás versenyen , múlt héten volt Nyíregyházán. A Rumini-Trapiti versenyen pedig a csapat 2. lett. Tiszta jó:)))

Johó

Berg Judit

Éljen Johó!

Szia Johó!

Mennyi jó hír! Igazán ügyes és szerencsés vagy! Gratulálok! A Pagonyból már megkaptam a nyertesek nevét, néhány napon belül dedikálom az ajándékkönyveket!

Szia:
Judit

Johanna1

Datolyapartokon hajózom

Köszönöm szépen:)

Johó

Vaczak

az a bizonyos 4 fejezet

Nem lehetne azt a muszájból kihúzott négy fejezetet kiadni kis füzet formájában, mint a Galléros Fecó Naplója előzetesét? Persze ez plusz kiadás a kiadónak, de ne vesszen kárba. És biztosan más is kíváncsi rá. Ruminiből sohasem elég.

Berg Judit

Ne bánd!

Kedves Vaczak!

Nagyon aranyos vagy, hogy így gondolod, de hidd el, van, ami jobb, ha nem kerül nyilvánosság elé. A korábbi köteteknél is voltak elhagyott, kidobott részek - a Rumini Zúzmaragyarmaton-ból is kidobtam végül két fejezetet, ami - érzéseim szerint - túlbonyolította a cselekményt.
Ez a mostani négy fejezet nem hozzátesz az elkészült regényhez, hanem egészen más irányba vitte volna a cselekményt. Ha megjelentetném őket, akkor jogosan reklamálhatnátok a folytatást. Hiszen onnan egészen másként kellett volna alakulnia az eseményeknek. Biztos vagyok benne, hogy így sokkal jobb a végeredmény, ezért annak a négy fejezetnek egyszerűen nincs létjogosultsága.
De éppen azért, hogy Rumini barátai ne maradjanak ki a végleges kalandokból, a Pagonnyal azt tervezzük, hogy a decemberben bemutatásra kerülő színdarab is előbb-utóbb meg fog majd jelenni könyv formájában!

Szeretettel üdvözöllek:
Judit

Berg Judit

fejezetek

Szia Lili!

Az első fejezet most került fel a Pagony olvasósarkába! Én is felteszem majd ide, de ők képeket is tettek mellé, amit én jelenleg nem tudok.. Kattintsatok ide, és már olvashatjátok is!

A március 18-án megjelenő Élet és Irodalom című újságban pedig benne lesz majdnem a teljes 7. fejezet!

Judit

olivafa

7. fejezet

Olvastam az Élet és Irodalomban a 7. fejezetet,és bár nem tudom az előzményeket(csak az 1. fejezetet),mégis nagyon tetszett!Kíváncsian várom a könyvet.

Lili

Hkristóf

2 fejezet

A 2. fejezetet mikor lehet elolvasni, én nem bírom ki még sokáig.

Horváth Kristóf Péter

Berg Judit

2. fejezet

Rossz hírem van: sajnos a másodikat csak a kötetben lehet majd nyáron... Kitartás!:-))
De jövő hétvégén jön az újságban (ÉS)a hetedik. Az is valami, hm?

Hkristóf

Rumini és Balikó

Én nagyon várom már,mert kíváncsi vagyok arra hogy milyen Rumininek és Balikónak az élete matrózként,és az új hajósinas hogy viseli magát a hajón.

Horváth Kristóf Péter

zazi10

ki lesz az ujj hajósinas?

kedves Judit ki lesz az ujj hajósinas???

Rumini7592

Az új hajósinas

Az új hajósinas neve: Burzen Rikárdó (Riki). Burzen Kázmér fia.

Zoli