Társasjáték

Kedves Judit!
Hallottam a Rumini-társasjátékról,illetve a színdarabról.Sok helyen utánanéztem már ezeknek,de
bővebb információt nem kaptam(sajnos).Megtudhatnék több dolgot róluk?

Hozzászólások

nagyberci

Társasjáték

Kedves Berg Judit! Most kaptam meg a 8. szülinapomra a társast és
azóta nagyon sokat játszottunk vele.

Berci

Vaczak

a társasról

Ez nekem nagyon-nagyon drága. Hiába szeretem a Rumini történeteket, és hiába tűnik érdekesnek, ez akkor is drága. Nem lehetne megnyerni mondjuk pókeren Galléros Fecó ellen? De persze csak ha nem csal. :D

Berg Judit

Póker

Vigyázz, Fecóval akkor sem érdemes pókerezni, ha nem csal, mert sosem tudhatod, nem ül-e egy Fortuna bogár a zsebében... :-)
Sajnos az ilyen kategóriás játékok (nagy doboz, sok kiegészítő, magas gyártási költség) egyszerűen nem jönnek ki kevesebből, bár a gyártónak is az az érdeke, hogy a lehető legolcsóbban adja... Nagyon sajnálom, hogy túl drága neked... De ezért még egyezkedem Fecóval, hátha van valami jó ötlete! Lehet, hogy összeüt pár rejtvényt, amivel nyerni lehet :-)

Berg Judit

Társasjáték, színdarab

Szia!

A társasjáték remélhetőleg már őszre megjelenik, a Keller és Mayer cég készíti, és persze én is részt veszek egy kicsit a kalandok kitalálásában.
Utazós, taktikázós társasjáték lesz, égtájas és számos dobókockákkal kell játszani, szerintem nagyon izgi lesz! A játékosoknak a nagy Rumini világtérképen kell feladatokat teljesíteni, közben lehet (sőt kell is) varázseszközöket gyűjteni, használni, lesznek Fortuna bogár-mezők, ahol vagy nagy szerencse vagy nagy balszerencse éri az utazót, stb. Nagyon jó lesz!

A színdarabban egy teljesen új Rumini kalandot írok, ami a Delej-tengeren és egy különleges szigeten játszódik majd. A Pesti Magyar Színház fogja bemutatni (és nagyjából ugyanakkor a Tatabányai Színház is). A budapesti bemutatót idén december 3-ra tervezik, Méhes László fogja rendezni. Remélem, hogy nagyon jó lesz, egyelőre még az első felvonást írom :-) De a sztorit persze kitaláltam már :-)

Tubák

film

Kedves Judit

A Ruminiből lesz rajzfilm?

Tubák

Berg Judit

Rajzfilm

Kedves Tubák,

bízom benne, hogy lesz. Már van hozzá rajzfilmstúdió, producer, csak a sok-sok pénz hiányzik. Remélem, előbb-utóbb az is összejön, és akkor gőzerővel készülhet a rajzfilm!

Szeretettel:
Judit

Tubák

köszönöm

Köszönöm

Tubák