Kedves Berg Judit

Az én nevem Peti és tudom ,hogy ezer meg ezer ilyen levél megy be nap mint nap de ,hogy ha nem túl nagy kérés meg tetszene hallgatni?

Szerintem nagyon szuperek a könyvei, már az összeset elolvastuk apukámmal és nem érdekel az összes kritika a magáè a világon a legjobb könyv. Engem a legjobban a Fecó napló fogott meg tudom ,hogy most írja a hatodik könyvét nagyon várom is, biztos, hogy elolvasom mert az összes könyve tetszik. Tudom ,hogy nagyon nagy kérés, mert egy könyv írása nagy munka de nem tetszene megfontolni, hogy folytatlya a fecónaplót és ott folytatja, hogy mondjuk/ez egy kicsinyes alternatíva/, hogy Fecó valami véletlen folytán elszakad a családjától és őket akarja megkeresni és közben sok veszéllyel és kalandal kell szembenéznie és a segítségére silyet a szélkirálynő teljes legénysége?

Nagyon köszönöm, hogy végig olvasta.
Előre is köszönöm a válaszát nagy rajongója : Peti

Hozzászólások

Berg Judit

Fecó

Kedves Peti!

Nagyon örültem a levelednek. Sajnos nem tudtam hamarabb válaszolni, mert hosszú ideig nem jutottam nethez. Ne haragudj!
Nekem is szívem csücske Fecó naplója, és egy picit fogom is folytatni. De nem naplóként, hanem levelek formájában. A most készülő új Rumini részben nagy szerepet kapnak Fecó újabb kalandjai, ráadásul egy kicsit bele is láttál a jövőbe, mert a családja is veszélybe kerül, és a Szélkirálynőre is szükség lesz a bajok elhárítására. Szóval hasonlóan gondoltuk ezt ki! ;)
Ha minden jól megy, a következő rész (Rumini a Fényvizeken) még idén november végén megjelenik!
Szeretettel üdvözöllek:
Berg Judit