Kis dinók

Szia Judit!

Azért írok most, mert elolvastam a kis dinókat, és nagyon tetszett. Leginkább a vulkános és a vaddinós jelenet. A rajzok közül pedig az, amikor Nyammnak be van ragasztva a szája. Lehetne egy olyan rész, amiben a két dinó, a reneszánsz Olaszországba keveredik. Nagyon szeretem ezt a korszakot. Megjelenik az új rész a könyvhétre? Elolvastam az Élet és Irodalomban az új Ruminiről a kritikákat. Én nem lennék jó kritikus, mert nem tudnék negatívumot írni könyvekről. Nagyon izgalmasnak ígérkezik a színdarab is. Tetszetősek mind a díszletek, mind a jelmezek. Remélem, hogy én is meg tudom majd nézni. Jelenik majd meg új Maszat jövő tavasszal? Nagyon jó lenne! A bemutató napján gondolok majd rád, és az egész társulatra is!
További jó munkát, és sok sikert a színdarabhoz!

Nagyon sok szeretettel: Bambina

Hozzászólások

Berg Judit

Köszönöm!

Kedves Bambina!
Nagyon jólesett a sok kedves gondolat, köszönöm! Azt pedig külön köszönöm, hogy gondolsz majd ránk a bemutató napján! Én már most rettentően izgulok...
A kisdinók következő része egész biztos megjelenik a Könyvhétre, de az is lehet, hogy már hamarabb is, esetleg áprilisra, a könyvfesztiválra. A következő rész javarészt Budapesten játszódik majd, illetve az utolsó néhány fejezet a Balaton-felvidéken. És lám, milyen jó elképzeléseid vannak: a harmadik részt én is a középkorba, talán pont a reneszánsz idejére terveztem, bár lehet, hogy nem Itáliában, hanem Magyarországon kalandoznak tovább Trikóék...Ezt még nem döntöttem el, és tavasz előtt biztos nem lesz időm nekilátni a harmadik kalandnak. De lesz új Maszat is az év első felében, Agócs Írisz karácsony után neki is lát rajzolni.
Sok szeretettel:
Judit