A következő színdarab

Kedves Berg Judit!
Azt szeretném kérdezni,hogy mikor lesz a következő színdarab?Nagyon érdekelne!

Hozzászólások

Berg Judit

következő ?

Szia!
Egyelőre még nem tudom, mi lesz a következő színdarab. Az én meséimből hamarosan látható lesz a Budapest Bábszínházban és a kecskeméti Ciróka Bábszínházban a Mesék a Tejúton túlról bábelőadás (aminek egy másik változata most is megnézhető az Aranyszamár Bábszínház előadásában), de itt a darab szövegét nem én írtam, csak a kiindulásként felhasznált mese az enyém.
Én legközelebb valószínűleg felnőtteknek fogok színdarabot írni, de tervezem azt is, hogy írok még gyerekdarabot is. Ha kitaláltam, mindenképpen adok róla hírt!

Ivola

Találkozás

Kedves Berg Judit!

Szederkényi Anna a nevem és nemrég hallottam,hogy ellátogat a Székesfehérváron lévő II.Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános iskolába Június 5.-én.Én 3. osztályos vagyok, s a Rumini sorozat a kedvencem, már nagyon várom a következő részt. Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e vásárolni a találkozón a 6. kötetet, s vihetek- e magammal könyvet dedikálásra?
Üdvözlettel és köszönettel: Szederkényi Anna(anna.szederkenyi@gmail.com)

Ivola(Anna)

Berg Judit

találkozó

Kedves Anna (Ivola :-) !

Én is várom már veletek a találkozót, biztos nagyon jót fogunk beszélgetni!
Sajnos a színdarab addigra még nem érkezik meg a nyomdából, így nem tudok vinni magammal, de nyugodtan hozzatok könyveket, szívesen dedikálom őket!

Kedden találkozunk!
Szeretettel:
Judit

Ivola

Köszönöm szépen!

Kedves Berg Judit!

Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen hamar válaszolt a kérdéseimre!
Köszönettel és üdvözlettel:
Szederkényi Anna

Ivola(Anna)